KRONIKA: Eibarren porrota Vila-realen, gehitutako denboran sartutako golarekin

Eibarrek jokalari bat gutxiagorekin jokatu du 41. minututik, Berrocalek txartel gorria ikusi baitu

Vila-realek kornerreko jaurtiketa baten ostean sartutako gol batek 1-0 galdu du Eibar.
Neurketaren lehen fasea armaginen nagusitasuna izan da, baloi lapurreta etengabeekin eta areara helduz. Hirugarren minutuan, Jon Bautista gola sartzetik gertu egon da, baina bere eskuinkada gutxigatik kanpora joan da.

31. minutuan, Stoichkovek gola sartu du Aketxeren pasea baliatuta, baina gola baliorik gabe utzi du Var-ek jokoz kanpoko milimetrikoagatik.

Eibarrek agintzen zuen zelaian, baina egoera okertu egin da 41. minutuan, Juan Berrocal txartel gorria ikusi baitu.

Zenbakizko nagusitasunarekin, Vila-real B jokoaren jaun eta jabe izatera pasa da, Eibar aurkariaren erasoaldiak saihesten eta kontraerasoan ekintzak bilatzen saiatzen zen bitartean.

Partida ia amaituta zegoela iritsi da Foresen gola korner baten sakearen ondoren, eta horrek saririk gabe utzi du Eibarren ahalegin handia jokalari bat gutxiagorekin.