KRONIKA. Eibarrek puntu garrantzitsua lortu du Elxen (0-0)

Armaginek bigarren jarraitzen dute eta goal averagea irabazi diete ilikitarrei

Eibarrek balio handiko puntua lortu du Elxen 0-0 berdinduta, eta, horri esker, sailkapeneko bigarren postuan sendotu da eta goal averagea irabazi dio talde ilikitarrari.
Lehen zatian Elx izan da jaun eta jabe, ekimena eraman du eta arriskua sortu du Eibarren arean, baina ez da gola sartzeko gai izan, neurri batean Lucak merezimenduzko hainbat hitzalditan asmatu duelako.
Armaginek ez dute gustura jokatu eta aurkariaren ate ingurura hurbilketa arriskutsu gutxi egin dituzte.
18. minutuan, Sebastian Beccacece etxeko entrenatzaileari txartel gorria atera diote, behin eta berriz eta sutsuki protesta egiteagatik.
Bigarren zatian nagusitasuna orekatu egin da eta Eibar aiseago hasi da jokatzen. 59. minutuan Stoichkov bakarrik geratu da etxeko atezainaren aurrean Aketxeren pasea baliatuta, baina ez du asmatu.
Bi taldeek hiru puntuak lortu nahi izan dituzte partidaren azken txanpan, baina markagailua ez da mugitu eta Eibarrek puntua bat lortu du oso zelai zailean.