Eibarrek denboraldiaurreko bere lehenengo lekualdaketan irabazi du

Eibarrek Logroñesi 0-1 emaitzarekin irabazi zion tenperatura altuak jasan zituzten partidu batetan.

Lehenengo zatiko lehenengo 15 minututan Eibarrek topaketaz nagusitu zen, zenbait hutsegiteekin. Logroñesek, 20. minutuan eta bandatik Titiren irteera azkar bati ezker atezain armaginarrari ustekabean harrapatuz aurreraturik dagoela talde lokalak bere aukera galtzen zuela ikusi zuen, kanpora doan jaurtiketan.

30. minutuan eta berriz ere Logroñeseko Jordanen kontraeraso batekin atezainarekin bakarka saiatzen da, Mediavillak hankarekin in extremis frenatzen duelarik jaurtiketa.

Bigarren zatian Eibarrek, bere hasierako hamaikak dituelarik, lehenengo minututan bere areara iristea lortzen duen talde lokalarekin topatzen da. Eibar murrizten saiatzen den Logroñesek eraso berriak ezartzen ditu. Azkenik 40. minutuan eta Etxeberriaren pase bati ezker, Arruabarrenak buruz sartzea lortzen du.

Partidua ondoren Mendilibarrek etxetik kanpoko lehenengo partiduan bere taldearen lana baloratzen zuen "Neketsua izan da, Logroñes gu baino hobea izan da momentu batzuetan, partidua enpate batean bukatu izanez gero ez ninduke harritu izango. 90 minutu jokatzeko lehenengo partidua izan da eta nekea somatu dugu".