EU
Lehen Taldea

Zigor handiegia Eibarrentzat (0-1)

Eibarrek gehiegizko zigorra jaso du Las Palmasen aurka 0-1 galdu ostean, armaginek askoz gehiago merezi izan duten partidan.
Sandroren falta jaurtiketa zuzen batek, 51. minutuan, bere taldearen hiru zutoinen arteko jaurtiketa bakarrean, hiru puntuak eman dizkio Uharteko taldeari.
Bi taldeek euren erritmoa inposatzeko gogoz ekin diote partidari, presio oso altu eta biziarekin.
Kanariarrek jabetzaren portzentajean irabazten zuten, baina jokoa euren zelaian garatzen zen gehienbat, eta, beraz, Eibar bere arerioaren areatik gertuago zegoen.
Baloi lapurreta batzuek armaginen aukerak sortu dituzte, eta balantza desorekatu ahal izan dute atsedenaldia baino lehen.

Partida 51. minutuan okertu da. Kanariarrak ez dira arriskuz hurbildu Lucaren helmugara partida osoan, eta lehen aukeran gola sartu dute, Sandroren falta jaurtiketa zuzen batekin.
Berdinketa 55.ean iristear izan da, Javi Muñozek penalti puntutik egindako jaurtiketa baten bidez.
Eibarrek azken unera arte saiatu da, baina Las Palmasek bere errentari eutsi dio eta hiru puntuak Ipuruatik eraman ditu.
Hiru jardunaldiren faltan, Eibarrek igoera postuan jarraitzen du eta bere esku dago helburua lortzeko.