KRONIKA. Eibarrek ez du lehen zatian partida itxi eta berdindu egin du (1-1)

Mario Sorianok lehen zatian sartutako gola neutralizatu egin du Albacetek bigarrenean

Eibarrek ez die etekinik atera lehen zatian partida bideratuta uzteko izan dituen aukerei, eta 1-1 berdindu du Albaceteren aurka.
Joseba Etxeberriaren taldeak 11. minutuan lortu du gola, lehen abagunean. Mario Sorianok, oso ondo desmarkatuta, Aketxeren asistentzia jaso du eta denboraldiko bere bigarren gola egin du zutoinera doituta sartu den eskuinkada zorrotz eta gurutzatu batekin.
Albacete aurkari itsaskorra zen, adi zegoen partiduei eta bigarren jokaldiei etekina ateratzeko, eta horrela jarraitu du lehen zati osoan, baina arrisku gutxirekin ateari begira.
Armaginek baloiaren zirkulazio azkarraren eta abiaduraren aldeko apustua egin dute, aurkariaren areara arriskuz iristeko.
Jon Bautista oso borrokalari ona izan da. 26., 31. eta 38. minutuetan bere taldearen errenta handitzeko aukera izan du. Argiena, ordea, 43. minutuan iritsi da, Stoichkovek aprobetxatu ez duen Bautistari berari egindako penalti batekin.
Albaceteren berdinketa 67. minutuan iritsi da Agus Medinak area kanpotik emandako eskuinkada indartsuarekin.

Azken minutuak joan etorrikoak izan dira, bi talde garaipenaren bila, baina markagailua ez da berriro mugitu eta partida puntu banaketarekin amaitu da.